Close

Bekymmerslös fordonshantering

Bekymmerslös fordonshantering

Bekymmerslös fordonshantering

Välkommen till NetRail!

NetRail är ledande i branschen med innovativa lösningar för underhåll
enligt ECM och ISO 9001.

NetRail

NetRail har den unika erfarenheten med egna gods- och personvagnar, egna lok samt att vara vagnhållare för sammanlagt nästan 1000 godsvagnar.

Vi finns i Skåne och Luleå

NetRail har sina lokaliteter i Påarp utanför Helsingborg på Maskinistgatan 11 och disponerar även inhägnat spårområde. I Luleå har vi ett mobilt serviceteam i Gammelstaden.

Egen verkstad eget spårområde

Vi har tillgång  till eget spårmområde nära Jernkonstruktioner i södra Helsingborg för reparationer och byten av boggier, hjul mm. I Påarp utförs enklare revisoner av Y25 boggier i Hall B.


LOK TILL SALU

Vi gör spännande projekt

NetRail har sedan starten 1995 varit ledande att finna nya lösningar, utveckling och projekt för våra kunders nytta.

NetRail har låtit renovera och uppgradera den först byggda Panoramavagnen från DB Rheingold Express. Vagnen rullar numera i Holland.
Läs mer

Det första Da loket ommålat i Märklins original gröna färg för att få ett fullskaligt lok av denna berömda modell från 50-talet. Märklin har tillverkat en jubileumsmodell av detta lok.
Läs mer

Köpt, renoverat och uppgraderat samt sedemera sålt ett 20-tal personvagnar som nu går i trafik för Skandinaviska Jernbanor och Snälltåget (Transdev) i Sverige.
Läs mer

NetRails unika egenhändigt designade kortkopplade containervagnskoncept ”Laags  071” som rönt stor framgång både inom samt utanför Sveriges gränser.
Läs mer

Bevarat klassiskt ASEA lok 1929 som gick i lokaltrafik på Lidingöbanan för bl a AGA. Tvåaxlat batteri- och eldrivet lok med snöplog som nu finns bevarat hos NetRail i Påarp.
Läs mer

År 2013 förmedlade NetRail en försäljning utav fem Y1 / DMU (Diesel Motor Units) till det statliga järnvägsbolaget i Uruguay. Rälsbussarna exporterades med RoRo fartyg från Wallhamn.
Läs mer

H0 modell av Uacns vagn. År 2014 beställde och köpte NetRail denna Uacns 73 kubikmeter silovagn från Feldbinder i Tyskland för transport utav kalciumkarbid åt Nordic Carbide i Sundsvall.
Läs mer

NetRails godsvagnsflotta utgör populära förebilder för modellvagnstillverkare såsom ROCO, Märklin, Herpa och JECO som alla har modeller utav NetRails lok- och godsvagnsflotta.
Läs mer

UTHYRNING

Vi har alla typer av gods-, intermodala- eller specialvagnar för uthyrning,
kortare eller längre perioder.

För mer information och priser, kontakta oss!

Välkommen!