Close

Bekymmerslös fordonshantering

Bekymmerslös fordonshantering

Bekymmerslös fordonshantering

Välkommen till NetRail!

NetRail är ledande i branschen med innovativa lösningar för underhåll
enligt ECM och ISO 9001.

NetRail

NetRail har den unika erfarenheten med egna godsvagnar och att vara vagnhållare för sammanlagt mer än 600 godsvagnar. Certifierad med ISO 9001:2015 och VPI för mobilt underhåll. Vi är certifierade enligt EU-standarden EC 445-2011 för underhållsförvaltning alltsedan kraven infördes 31 maj 2013 för kunders och egna godsvagnar.

Vi finns i Helsingborg, Malmö och Luleå

NetRail har sitt huvudkontor på Maskinistgatan 11 i Påarp utanför Helsingborg. Utför vagnservice och underhåll i hela södra Sverige.

Eget reparationsspår vid Rännarbanans kombiterminal och inhägnat spårområde för uppställning i södra Helsingborg. I Luleå har vi  serviceteam för mobilt underhåll och skadeavhjälpande för hela Norrbotten.

Egen verkstad - egna spårområden

I Malmö öppnas nybyggd godsvagnsverkstad den 1 december helt enligt VPI reglerna. Vi har eget inhägnat spårområde vid Vångagärdet i Helsingborg för uppställning, reparationer och revisioner mm. I Påarp finns godsterminal och lagerhållning av hjul och komponenter.


Reparatör

NetRail är ledande i branschen med innovativa lösningar för underhåll av godsvagnar enligt FÖ(R), VPI, ISO 9001:2015. NetRail har unika erfarenheter med egna godsvagnar, egna lok samt att vara vagnshållare (ECM) för egna och andras godsvagnar.

NetRail har idag serviceteam för mobilt godsvagnsunderhåll i Helsingborg och Luleå. Nu utökar företaget med en verkstad och mobilt underhåll i Malmö.

Till Malmö söker vi reparatörer som är intresserade både av arbete i verkstaden och på våra mobila team i Malmö-Trelleborgs området.

Arbetet består av reparation och service av järnvägsvagnar.

Kvalifikationer:

Händig och intresserad av mekaniskt arbete.

Du ska både gilla att arbeta självständigt och i team. Det är meriterande om du har C- körkort och grundläggande svetskunskaper. Ett extra plus är om du har språkkunskaper i engelska och tyska.

Du kommer utbildas av oss inom godsvagnsunderhåll, att vistas i spår och på bromssystem. Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder:

Ett omväxlande arbete med kompetenta och trevliga kollegor. Heltid, friskvårdbidrag, flextid

Ansökan skickas till: peter.bjerager@netrail.se senast 30 september 2018.

Frågor om tjänsten besvaras av Peter Bjerager 072-24 25 758

LOK TILL SALU

Vi gör spännande projekt

NetRail har sedan starten 1995 varit ledande att finna nya lösningar, utveckling och projekt för våra kunders nytta.

NetRail har låtit renovera och uppgradera den först byggda Panoramavagnen från DB Rheingold Express. Vagnen rullar numera i Holland.
Läs mer

Det första Da loket ommålat i Märklins original gröna färg för att få ett fullskaligt lok av denna berömda modell från 50-talet. Märklin har tillverkat en jubileumsmodell av detta lok.
Läs mer

Köpt, renoverat och uppgraderat samt sedemera sålt ett 20-tal personvagnar som nu går i trafik för Skandinaviska Jernbanor och Snälltåget (Transdev) i Sverige.
Läs mer

NetRails unika egenhändigt designade kortkopplade containervagnskoncept ”Laags  071” som rönt stor framgång både inom samt utanför Sveriges gränser.
Läs mer

Bevarat klassiskt ASEA lok 1929 som gick i lokaltrafik på Lidingöbanan för bl a AGA. Tvåaxlat batteri- och eldrivet lok med snöplog som nu finns bevarat hos NetRail i Påarp.
Läs mer

År 2013 förmedlade NetRail en försäljning utav fem Y1 / DMU (Diesel Motor Units) till det statliga järnvägsbolaget i Uruguay. Rälsbussarna exporterades med RoRo fartyg från Wallhamn.
Läs mer

H0 modell av Uacns vagn. År 2014 beställde och köpte NetRail denna Uacns 73 kubikmeter silovagn från Feldbinder i Tyskland för transport utav kalciumkarbid åt Nordic Carbide i Sundsvall.
Läs mer

NetRails godsvagnsflotta utgör populära förebilder för modellvagnstillverkare såsom ROCO, Märklin, Herpa och JECO som alla har modeller utav NetRails lok- och godsvagnsflotta.
Läs mer

UTHYRNING

Vi har alla typer av gods-, intermodala- eller specialvagnar för uthyrning,
kortare eller längre perioder.

För mer information och priser, kontakta oss!

Välkommen!